<h2>Ελληνικός Μεσογειακός Κήπος με Χρώμα & Άρωμα!!</h2><p></p> <h2>Ελληνικός Μεσογειακός Κήπος με Χρώμα & Άρωμα!!</h2><p>   </p> <h2>Ελληνικός Μεσογειακός Κήπος με Χρώμα & Άρωμα!!</h2><p>   </p> <h2>Ελληνικός Μεσογειακός Κήπος με Χρώμα & Άρωμα!!</h2><p>   </p> <h2>Ελληνικός Μεσογειακός Κήπος με Χρώμα & Άρωμα!!</h2><p>   </p> <h2>Ελληνικός Μεσογειακός Κήπος με Χρώμα & Άρωμα!!</h2><p> </p> <h2>Ελληνικός Μεσογειακός Κήπος με Χρώμα & Άρωμα!!</h2><p> </p>
Previous Next
Αυτόματο Πότισμα
ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ
Κηποαρδευτική | Σχεδιασμός, Κατασκευή & Συντήρηση Κήπων Αττική

Οι παράμετροι που πρέπει να έχει υπόψη του ο μελετητής πριν από την έναρξη εργασιών της οποιαδήποτε μελέτης είναι οι πιο κάτω:
- Εξοικονόμηση Νερού
- Απόδοση Εξοπλισμού
- Τοπικές Συνθήκες
- Κόστος Εγκατάστασης

Ο αρδευτικός σχεδιασμός θα πρέπει να είναι ένας συνδυασμός όλων αυτών των παραγόντων. Το ποσοστό συμμετοχής του κάθε παράγοντα διαφέρει σε κάθε έργο. Ο ιδιοκτήτης του έργου θα πρέπει να είναι ενήμερος στο μέγιστο δυνατό βαθμό για τους αναγκαίους συμβιβασμούς, στην οποιαδήποτε λύση του προταθεί και είναι αυτός ο οποίος θα αποφασίσει για την λύση που θα εφαρμοστεί. Το ανελαστικό κριτήριο που δεσμεύει τον μελετητή είναι μόνο η ισχύουσα νομοθεσία. Ο μελετητής υποχρεούται να συναποφασίσει με τον ιδιοκτήτη, ή τον εκπρόσωπό του, και να προσδιορίσουν το ποσοστό συμμετοχής των πιο πάνω κριτηρίων στην τελική λύση με στόχο την προστασία όλων των εμπλεκομένων. 

Η άρδευση στα κηποτεχνικά έργα γίνεται με δύο μεθόδους. Αρδεύονται με τεχνητή βροχή όλα τα είδη των χλοοταπήτων και με στάγδην άρδευση όλα τα είδη των δέντρων και θάμνων. Για την άρδευση των χλοοταπήτων (1) χρησιμοποιούνται εκτοξευτήρες νερού και για την στάγδην άρδευση οι κατανεμητές - σταλάκτες. Και στις δύο μεθόδους όλα τα υπόλοιπα στοιχεία (σωλήνες, ηλεκτροβάνες, υλικά συνδεσμολογίας, φίλτρα κτλ) είναι κοινά. 

Ο πιο σημαντικός παράγοντας για ένα αποδοτικό και οικονομικό στην κατανάλωση νερού αρδευτικό δίκτυο για χλοοτάπητα είναι η ομοιομορφία διαβροχής η οποία εξασφαλίζει:
α) την ομοιόμορφη κάλυψη των αναγκών που έχουν τα φυτά σε νερό, αέρα και την ομοιόμορφη ανάπτυξή
β) τη μείωση του κόστους κατανάλωσης του νερού
γ) τη μείωση του κόστους συντήρησης του αρδευτικού δικτύου
δ) την αύξηση της διάρκειας ζωής του αρδευτικού εξοπλισμού
ε) τη σωστή διαχείριση του νερού

(1) Τον τελευταίο καιρό έχουν επανεμφανιστεί στην αγορά δίκτυα άρδευσης χλοοταπήτων με υπόγεια στάγδην άρδευση (Netafim). 

 
 
Η κατασκευή του συστήματος γίνεται με υλικό από επώνυμες και αξιόπιστες εταιρίες που προσφέρουν μακροχρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας ενώ η μεγάλη εμπειρία μας εγγυάται την σωστή και λειτουργική τοποθέτηση.

Εξυπηρετούμε τις περιοχές: Κηφισιά, Εκάλη, Νέα Ερυθραία, Δροσιά, Άνοιξη, Κρυονέρι, Θρακομακεδόνες, Πεντέλη, Πολιτεία, Άγιος Στέφανος, Μελίσσια, Πεύκη, Νέο Ηράκλειο, Αφίδναι, Βαρυμπόμπη, Μαρούσι, Φιλοθέη, Ψυχικό, Διόνυσο, Μεσόγεια!
Επικοινωνήστε μαζί μας για να περάσουμε από τον χώρο σας και να συζητήσουμε τις ανάγκες του κήπου σας.