<h2>Ελληνικός Μεσογειακός Κήπος με Χρώμα & Άρωμα!!</h2><p></p> <h2>Ελληνικός Μεσογειακός Κήπος με Χρώμα & Άρωμα!!</h2><p>   </p> <h2>Ελληνικός Μεσογειακός Κήπος με Χρώμα & Άρωμα!!</h2><p>   </p> <h2>Ελληνικός Μεσογειακός Κήπος με Χρώμα & Άρωμα!!</h2><p>   </p> <h2>Ελληνικός Μεσογειακός Κήπος με Χρώμα & Άρωμα!!</h2><p>   </p> <h2>Ελληνικός Μεσογειακός Κήπος με Χρώμα & Άρωμα!!</h2><p> </p> <h2>Ελληνικός Μεσογειακός Κήπος με Χρώμα & Άρωμα!!</h2><p> </p>
Previous Next
Σχεδιασμός & Κατασκευή Κήπου
 
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΟΥ
Κηποαρδευτική | Σχεδιασμός, Κατασκευή & Συντήρηση Κήπων Αττική

Η επιχείρησή μας “ΚΗΠΟΑΡΔΕΥΤΙΚΗ” η οποία εδρεύει στις Αχαρνές Αττικής, διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στον χώρο του πρασίνου, μπορεί να αναλάβει τον σχεδιασμό και την κατασκευή τους κήπου σας, προσφέροντάς σας ένα παραμυθένιο αποτέλεσμα σε οικονομικές τιμές. 
 
Με έμπνευση από τα όνειρα σας, την γνώση από τον τεχνικό γεωπόνο και την έμπειρη ομάδα μας, με φαντασία και χρησιμοποιώντας άριστης ποιότητας υλικά δημιουργούμε έργα πρασίνου που ικανοποιούν και τις πιο υψηλές απαιτήσεις σας, σε χώρους μικρής ή μεγάλης έκτασης.
 
 
Μπορούμε να κατασκευάσουμε τον κήπο των ονείρων σας ή να μετατρέψουμε το άχαρο και βαρετό μπαλκόνι σας σε μία όμορφη γωνιά για να περνάτε όμορφες στιγμές με την οικογένεια ή τους φίλους σας. 
 


ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΗΠΟΥ
Πριν προχωρήσουμε στην κατασκευή του κήπου σας, μελετάμε με προσοχή τις ανάγκες τις δικές σας αλλά και του χώρου σας, σχεδιάζουμε με λεπτομέρεια το έργο, ώστε να δημιουργήσουμε τον δικό σας μικρό παράδεισο.

Η σχεδίαση γίνεται έχοντας ως προτεραιότητα τις δικές σας προτιμήσεις ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι μία άριστη λειτουργική κατασκευή προσαρμοσμένη στις επιθυμίες σας.


ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΟΥ & ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΥ ΓΚΑΖΟΝ
Στην συνέχεια προχωρούμε στην κατασκευή - διαμορφώσει του κήπου σας, σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες ώστε να σας προσφέρουμε τον κήπο των ονείρων σας.
 
Χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά ο κήπος σας θα γίνει ένας χώρος ηρεμίας, απόλαυσης, παιχνιδιού και συγκέντρωσης που θα επιδιώκετε να περνάτε τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής σας όλες τις εποχές του χρόνου. Σε συνεργασία με μεγάλα φυτώρια, έχουμε πάντα απεριόριστη ποικιλία σε φυτά αλλά και τις πιο ανταγωνιστικές τιμές.
 
Μια νέα υπηρεσία που έχει προστεθεί στη λίστα μας, είναι η τοποθέτηση συνθετικού γκαζόν. Συνεργαζόμαστε με κορυφαίους προμηθευτές έτοιμου γκαζόν εξασφαλίζοντας για εσάς τις καλύτερες τιμές και άψογο αποτέλεσμα.
Ακολουθούμε τις προδιαγραφές τοποθέτησης των προμηθευτών, συνδυάζοντας την εμπειρία μας και την ικανότητα στην ολοκλήρωση έργων πρασίνου ανεξαρτήτου δυσκολίας και μεγέθους.

Η έμπειρη ομάδα μας ενημερώνετε συνεχώς για όλες τι εξελίξεις στην κηποτεχνική και είναι κοντά σας ώστε να σας προτείνουν μοναδικές και ξεχωριστές λύσεις για τον κήπο σας.

Εξυπηρετούμε τις περιοχές: Κηφισιά, Εκάλη, Νέα Ερυθραία, Δροσιά, Άνοιξη, Κρυονέρι, Θρακομακεδόνες, Πεντέλη, Πολιτεία, Άγιος Στέφανος, Μελίσσια, Πεύκη, Νέο Ηράκλειο, Αφίδναι, Βαρυμπόμπη, Μαρούσι, Φιλοθέη, Ψυχικό, Διόνυσο, Μεσόγεια!
Επικοινωνήστε μαζί μας για να περάσουμε από τον χώρο σας και να συζητήσουμε τις ανάγκες του κήπου σας.